Cool Dogs Arena is de ideale indooraccommodatie voor de hondensport

Cool Dogs Arena is DE plek om je favoriete hondensport te bedrijven op een fantastische indoorlocatie. De hal is volledig geïsoleerd waardoor het in de zomer relatief koel blijft en het in de winter niet extreem koud is.

Cool Dogs Arena beschikt over een kunstgrasveld van 42×20 meter (840 m2) met een dempende onderlaag. Daarnaast is de hal optimaal verlicht waardoor het lijkt alsof je in daglicht aan het sporten bent met je  hond. Cool Dogs Arena beschikt over een ruime, verwarmde kantine met goed zicht op het veld. In de hal is een speciale ruimte aanwezig waar je hond rustig kan verblijven indien je tijdens de training jouw hond niet naast de ring wil houden. In deze ruimte staan benches maar je kunt natuurlijk ook je eigen bench meebrengen. Hierdoor hoef je niet steeds naar buiten om je hond uit de auto te halen, ook is dit ideaal bij extreme temperaturen.

Primair richten wij ons op agility maar de hal is vanzelfsprekend ook beschikbaar voor andere vormen van hondensport zoals bijvoorbeeld hoopers of obedience.

Openingstijden:
Maandag – vrijdag van 10:00-22:00
Zaterdag van 10:00-18:00
Afwijkende tijden op aanvraag.

Op de dagen dat er agilitytrainingen zijn gepland is de hal alleen op verzoek beschikbaar voor andere activiteiten. Op deze dagen staat er een agilityparcours op het veld dat niet verplaatst mag worden. Het parcours biedt altijd voldoende mogelijkheden tot training op elk niveau. Wil je een eigen parcours opbouwen gaat dit te allen tijde in overleg.

Indien je de hal wilt huren voor andere doeleinden dan agility zijn de toestellen opgeslagen en is het hele veld vrij.